IF Götas André satsar på vinst

2:a premiäråret 2014. Vinst med bred marginal i fjol.
– Jag skulle bli förvånad om jag inte blir förste götist, säger André Rangelind som även i år ställer sig på startlinjen när I2-loppet går av stapeln lördagen den 23 april.
Utvecklingen för IF Götas André Rangelind har inte varit spikrak. Men så här långt, vid 25 års ålder, pekar kurvan tydligt uppåt. Och det är framför allt på de riktigt långa distanserna som han utmärker sig.
– Mitt första ultralopp någonsin var Silverleden i Hällefors 2015. Jag gillar att springa i terräng och där springer man på nästan alla typer av underlag.
Nu i början av april tog han guld i sextimmars i Borlänge med distansen 90,2 kilometer. Och året innan, samma valör på medaljen i Våxnäshallen på 84,9 kilometer.
André har valt att inleda årets säsong med 12-loppet den 23 april. Och målet är givetvis att försvara fjolårets seger på 27.10.
– Förra året hade jag precis kommit tillbaka efter en skada och knappt sprungit på tre månader. I år är jag bättre förberedd. Det svåra med terränglopp är att underlaget varierar, det är samtidigt något jag gillar. Däremot är I2-loppet ganska flack i början och slutet vilket kan vara en fördel om man vill springa lite fortare.
 andre1 2016

andre3 2016
andre2 2016

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.